AVRASYA ENERJİ

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İÇİN TEK ADRES

Sektörel Haberler

 Ana Sayfa / Sektörel Haberler

Teksan, Güney Afrika’da Süper Sessiz Kabin Teknolojisini Tanıttı

Afrika bölgesini mercek altına alan enerji sektörünün öne çıkan firmaları Güney Afrika’da düzenlenen Power Electricity World Africa Fuarı’nda bir araya geldi. 28-29 Mart 2017 tarihlerinde Johannesburg’de düzenlenen fuarda Teksan Jeneratör, süper sessiz kabinli jeneratör seti ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Elektrik ve elektronik sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan Power Electricity World Africa Fuarı, bu yıl 20. kez kapılarını açtı.Jeneratörlerden solar enerji sistemlerine, enerji makinelerinden rüzgar enerjisi ekipmanlarına kadar sektör ile ilgili ürün gruplarının sergilendiği fuar bu yıl da yoğun ilgi gördü.22 yıldan uzun süredir enerji sektöründe hizmet veren Teksan’ın jeneratörlerdeki gürültü sorununu büyük ölçüde azaltan “süper sessiz kabin teknolojisi” fuar ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında yer aldı.

Üstün teknolojili ve yenilikçi çözümleri ile öne çıkan Teksan Jeneratör, Power Electricity World Africa Fuarı’nda dizel jeneratör setleri ve süper sessiz kabinli jeneratör setlerini tanıttı. Süper sessiz kabin teknolojisine sahip ürünler, sıradan izolasyon kabini kullanılan aynı güçteki jeneratör setleriyle karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 25-30 daha sessiz çalışıyor. Böylece jeneratörlerin çalışması sırasında en çok şikayet edilen konulardan biri olan gürültü sorununa da büyük oranda çözüm getirilmiş oluyor.

Gelişen Afrika pazarının büyüme planlarında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, “120’den fazla ülkeye ihracat yapan global bir şirket konumundayız. Her geçen yıl büyüme ivmemiz artıyor. Kısa vadede çok daha fazla ülkede ürünlerimiz ve hizmetlerimizle yer almayı hedefliyoruz. Afrika kıtasını da bu anlamda en önemli hedef pazarlarımız arasında görüyoruz. Özellikle gelişmekte olan bölgede enerjiye duyulan ihtiyacın sürekli olarak artması, kıtanın genelinde devam eden ve başlaması planlanan alt yapı çalışmaları Afrika pazarını daha da önemli bir noktaya taşıyor. Bu bölgede etkinliğimizi artırıp ticaret hacmimizi daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Enerji sektöründeki gelişme ve yeniliklerin paylaşıldığı uluslararası fuarlar bize ürün ve hizmetlerimizi tanıtma fırsatı sunuyor. Power Electricity World Africa Fuarı da bu anlamda son derece verimli geçti. Ziyaretçilerden aldığımız tepkiler bizler için son derece sevindiriciydi” dedi.

Konuşmasında geliştirdikleri süper sessiz kabin teknolojisi ve bu teknolojinin arkasındaki ileri mühendisliğe değinen Burak Başeğmezler şunları söyledi: “Herkes yüksek güçlü jeneratörler üretebilir. Ancak biz; tecrübemiz, mühendislik birikimimiz, teknik alt yapımız ve yenilikçi Ar-Ge ekibimizle aynı gücü daha düşük ses seviyelerinde müşterilerimize sunarak rekabette katma değerli çözümlerimizle farklılaşıyoruz.”

Copyright © 2014 Avrasya Enerji