AVRASYA ENERJİ

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İÇİN TEK ADRES

Sektörel Haberler

 Ana Sayfa / Sektörel Haberler

EWE Enerji Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne Kadir Bulut Atandı

EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji’nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Kadir Bulut oldu. Bulut, iletişim ve teknoloji sektörlerindeki tecrübesiyle, Türkiye’nin en güçlü ve güvenilir enerji tedarikçilerinden olan EWE Enerji’nin büyüyen organizasyonunda, Satış ve Pazarlama stratejilerine liderlik edecek.

Enerji sektörünün önemli şirketlerinden EWE Enerji’nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Kadir Bulut oldu. Kariyerine Logomotif Multimedia’da başlayan Bulut, 7 yıl boyunca Alman Accenture GmhB’de İletişim ve Teknoloji Uzman Danışmanı görevini yürüttü. Kariyeri boyunca teknoloji alanında önemli projelerde, IBM Türkiye’de Yönetim Danışmanlığı ve Türk Telekom’da Organizasyon/Süreç ve Tasarım Müdürlüğü ve İş Geliştirme Müdürlüğü gibi üst düzey pozisyonlarda görev alan Bulut’un organizasyon tasarım tecrübesi ve teknolojik arka planı ile telekomünikasyon sektörüne benzer şekilde büyüyen enerji sektöründe EWE Enerji’nin başarılarına katkıda bulunması bekleniyor. Son olarak Türk Kızılayı’nda Genel Müdür Yardımcılığı’nı yürütüyordu. İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan Kadir Bulut, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Yeni göreviyle ilgili “Üstün hizmet kalitesi kurum kültüründe önemli yer tutan, çalışan kalitesinin yüksek olduğu EWE Enerji ailesine katıldığım için çok mutluyum.” diyen Bulut, “Sektörde teknoloji yatırımları ve hizmet kalitesi ile farklılaşacak olan EWE Enerji’nin başarısı için genç ve dinamik bir ekip ile birlikte çalışacağız.” diye ekledi.

EWE Turkey Holding Hakkında:

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG, 2007 yılında girdiği Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yüzde 100 iştiraki olduğu EWE Turkey Holding çatısı altında sürdürmektedir. EWE Turkey Holding, Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi Bursagaz’ın ve Kayseri’deki bölgesel doğal gaz dağıtım şirketi Kayserigaz’ın çoğunluk hissedarıdır. EWE, Türkiye doğal gaz sektöründeki en büyük beş enerji ticaret şirketinden biri olan EWE Enerji ile birlikte endüstriyel müşteriler, elektrik santralleri ve yerel dağıtım şirketleri için tedarikçi olarak ülke genelinde hizmet vermektedir. EWE Turkey Holding’in diğer bir iştiraki olan ve 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Enervis ise; enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji alanlarında ölçüm, etüt, danışmanlık, proje, uygulama ve eğitim hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir. EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında bireysel ve kurumsal müşterilerine internet, telefon ve bulut hizmeti sunarak 120.000 abonesine hizmet veren Millenicom’u satın alarak telekomünikasyon pazarında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Copyright © 2014 Avrasya Enerji